FutbolGündem

Aziz Yıldırım bayrağı astı!..

Aziz Yıldırım bayrağı astı!.. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün yoğun bir mesai yaparken bugün ise şu ana kadar evinde kalmayı tercih etti…

Spor Toto Süper Lig’de 19. şampiyonluğuna yakın olan Fenerbahçe’de kulüp başkanı Aziz Yıldırım, Altunizade’deki iş yerine Fenerbahçe bayrağını astı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, ligin bitmesine 4 hafta kala en yakın takipçisi Beşiktaş’ın 12 puan farkla ve +16 averajla önünde bulunan sarı – lacivertliler, Çaykur Rizespor karşısında alacakları 1 puanla şampiyonluğunu ilan edecek.

Yargıtay tarafından itirazı reddedilen ve hakkında verilen hükümle ilgili süreci bekleyen başkan Aziz Yıldırım, geçen hafta Beşiktaş’la Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan ve 1 – 1 berabere tamamlanan maçın ardından, dev şampiyonluk bayrağını Altunizade’deki iş yerine astı.

Bu arada başkan Yıldırım’ın Kandilli’deki evinin üstünde bir süre uçan güvercinler, basın mensupları tarafından ‘başkan güvercinleriyle vakit geçiriyor.’ yorumlarına sebep oldu. Yıldırım, güvercinlere olan merakıyla biliniyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu