FutbolGündem

Aziz Yıldırım’dan futbolculara veda!..

NationalTurk’ün haberine göre, şike davasındaki hapis cezasına yapılan itirazı Yargıtay tarafından reddedilen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün Samandıra Tesisleri’ne giderek futbolcular ve teknik heyetle vedalaştı.

İlhan Ekşioğlu ile futbolcularla bir araya gelerek sohbet eden başkan Aziz Yıldırım’ın toplantıda, futbolcuların “Durumunuz ne olacak?” şeklindeki sorularına “Beni düşünmeyi bırakın. Şampiyonluğu getirin” yanıtını verdi. Yıldırım son olarak futbolculara “Hakkınızı helal edin” dedi.

Fenerbahçeli futbolculardan Emre Belözoğlu Aziz Yıldırım’ın ziyaretini, “Aile içinde baba ile oğulların görüşmesi” olarak değerlendirdi.

Kadlec ise FBTV’ye yaptığı açıklamada, başkana, şampiyonluk hediye etmek istediklerini söyledi.

Çek futbolcu, başkan Yıldırım’ın kendilerini ziyaretiyle ilgili, “Benim için onu görmek büyük bir zevk ve mutluluk. Beni tebrik etmesi mutluluğuma mutluluk kattı. Tüm takımı tebrik etmek lazım. Galibiyet alıyorsak tüm takım birlikte alıyoruz. Bundan sonra tüm hedef şampiyonluğa doğru birlikte yürümek olmalıdır. Umarım bunu getirip ona en güzel hediyeyi vereceğiz” değerlendirmesini yaptı.

Fenerbahçeli futbolcu, derbi mücadelesiyle ilgili olarak da “İlk maçın ne kadar çekişmeli ve zorlu geçtiğini hatırlıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. Bu hafta kazanarak bu işi bitirebiliyoruz, kupayı garantiliyoruz. Bu nedenle zor olacak. Ama elimizden gelenin en iyisini yaparak kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu