FutbolGündem

Beşiktaş’ın Kasımpaşa ve Akhisar maçları Başakşehir Stadı’nda!..

Beşiktaş – Kasımpaşa maçı Başakşehir Stadı’nda!.. Beşiktaş, Süper Lig’de Kasımpaşa ve Akhisar Belediyespor maçlarını Başakşehir Stadı’nda, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Tottenham karşılaşmasını ise Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacak…

Beşiktaş’ta bugün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından yönetici Metin Albayrak açıklamalarda bulundu. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Albayrak, siyah – beyazlı takımın Süper Lig’de Kasımpaşa ve Akhisar Belediyespor maçlarını Başakşehir Stadı’nda, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Tottenham karşılaşmasını ise Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağını açıkladı.

Albayrak, “Teknik direktör Bilic’in isteği üzerine Başakşehir Stadı’nı yönetim kurulu toplantısında görüştük. Trabzonspor ve Galatasaray maçlarını daha sonradan paylaşacağız” diye konuştu.

Beşiktaş, 19 Mayıs Stadı’nı istiyor

Beşiktaş Kulübü, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile görüştü ve iç saha maçlarını 19 Mayıs Stadı’nda oynamak için izin istedi. Bunun üzerine İlhan Cavcav da önce TFF’den onay alınmasını istedi. Onay alınırsa 19 Mayıs Stadı’nı seve seve vereceklerini söyleyen Cavcav, stadı Beşiktaş’a vermek için şartlarının önce Gençlerbirliği’nin ardından da Beşiktaş’ın oynaması olduğunu iletti.

Bunun gerekçesi olarak Beşiktaş’ın seyircisinin çok daha fazla olduğunu ifade eden Cavcav, “Beşiktaş maçlarından sonra stadın bakımı 1.5 gün alır. O yüzden önce Gençlerbirliği olsun istiyoruz. Maçların çakışmaması, ilk yarı fikstüründe değişiklik yapılması için Beşiktaş konuyu TFF’ye taşıyacak. ” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu