FutbolGündem

Beşiktaş ‘lı Necip Uysal; Ümraniye ‘ye otobüsle giderdim

Beşiktaş ’ın genç futbolcusu Necip Uysal, A takımda forma giymek için hiçbir zaman umudunu kaybetmediğini ve formayı alabilmek için çok çalıştığını söyledi. Necip Uysal, arabası olmadan Bayrampaşa’dan Ümraniye ’ye otobüsle gittiğini söyledi.

Beşiktaş Dergisi ’nin nisan sayısına açıklamalarda bulunan genç futbolcu, küçükken evde ağabeyiyle çorapları iç içe koyarak futbol oynadığını kaydetti. Babasının eski bir futbolcu olduğunu belirten Necip Uysal, “Babam eski bir futbolcu. 1. Lig’e çıktığı dönemde İstanbulspor ’da profesyonel olarak 1-2 sene oynamış” dedi.

Top toplayıcı çocukların kendisinden ne zaman forma istese düşünmeden verdiğini vurgulayan Necip şöyle konuştu;
Top toplayıcıyken futbolculardan forma falan istiyorduk; kimisi veriyordu, kimisi vermiyordu. Ama ben şu an biri bir şey istediği zaman hemen veriyorum. Çünkü o formayı isterken ne düşündüklerini çok iyi biliyorum.

Beşiktaş ‘lı Necip Ulsal; Ümraniye ‘ye otobüsle giderdim

Necip Uysal, arabası olmadan önce oturduğu Bayrampaşa ’dan Ümraniye ’ye gitmekte zorluklar çektiğini hatırlatarak, şu ifadeleri kullandı; Araba alana kadar Bayrampaşa ’dan Topkapı ’ya minibüsle, oradan da otobüse binerek Ümraniye ’ye geliyordum. Genç futbolcu, maçların bitiminde annesinin kendisine herhangi bir şey olmuş diye her tarafına baktığını açıkladı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu