FutbolGündem

Beşiktaş’ta Gökhan şoku!..

Beşiktaş’ta Gökhan şoku!.. Beşiktaş’ta Partizan ile yapılan maçta sakatlanan Gökhan Töre’nin sağ kasığında birinci derece zorlama tespit edildi…

Beşiktaş’ta Partizan ile yapılan maçta sakatlanan Gökhan Töre’nin sağ kasığında birinci derece zorlama tespit edilirken, sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Mustafa Pektemek’in gelecek haftaki Fenerbahçe derbisine hazır olacağı bildirildi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Beşiktaş Kulübü Sağlık Ekibi Sorumlusu ve A Takım Doktoru Ertuğrul Karanlık, sakatlığı bulunan futbolcuların sağlık durumlarıyla ilgili BJK TV’ye açıklamalar yaptı.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda Sırbistan’ın Partizan takımıyla dün akşam yapılan ve siyah-beyazlıların 4-0 kazandığı maçta sakatlık yaşayan Gökhan Töre ile ilgili konuşan Karanlık, “Partizan maçından önce Gökhan Töre, sağ kasık bölgesinde ağrısı olduğunu söyledi ve hemen tedavi ettik. Ardından hocamız ile konuşarak oynaması kararını verdik. Bugün Gökhan Töre ile ilgili kontrollerimizi yaptık ve sağ kasıkta 1. derece zorlama olduğunu tespit ettik. Gökhan’ın tedavisine hemen başladık” dedi.

Sivasspor maçında sakatlanan Serdar Kurtuluş’un durumundan mennun olduğunu belirten Karanlık, “Serdar Kurtuluş çalışmalarına devam ediyor ve durumundan memnunum. İyiye gittiği için bugün yürüyüşlere başladı. Yakın zaman içerisinde bisikletle de çalışmaya başlayacak. Durumunun iyi olduğunu söyleyebilirim” diye konuştu.

Arjantinli oyuncu Jose Sosa’nın durumunun da iyiye gittiğini anlatan Karanlık, “Sosa konusunda herhangi bir sıkıntımız yok ve çalışmalarına devam ediyor. Son raporlara baktığım zaman hızla iyiye gittiğini gördüm. İyileşmek için o kadar çok çalışıyor ki bu özverisinden dolayı yarın ona izin verdim. Pazar günü ise Jose Sosa ile yaptığımız çalışmalara devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Karanlık, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Mustafa Pektemek’le ilgili olarak da şunları söyledi: “Mustafa Pektemek de Sosa ve Serdar Kurtuluş gibi iyiye gidiyor. Sakatlığında 2,5 haftayı geride bıraktı. Yüzde 100’e yakın bir performansa yaklaştı. Kayseri Erciyesspor maçında riske girmeden önümüzdeki hafta tam performansla Mustafa’yı takıma geri vereceğiz.” Kulüp doktoru Karanlık, İsmail Köybaşı’nın durumunun ise ciddi olmadığını ancak kontrol amaçlı olarak MR çekileceğini sözlerine ekledi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu