FutbolGündem

Beşiktaş’ta olay; Bursa maçı dönüşünde yumruklar konuştu!..

Beşiktaş Postası’nın haberine göre, Beşiktaş’ta olay; Bursa maçı dönüşünde yumruklar konuştu!.. Bursa deplasmanı dönüşü başkan Fikret Orman aleyhine tezahürat yapan bir grup Beşiktaş taraftarı ile yönetim kurulu üyesi Yalçın Kaya Yılmaz yumruk yumruğa kavga etti…

Bursaspor’u 1-0 mağlup etmeyi başaran Beşiktaş’ın sevinci kursağında kaldı! Feribotla Bursa’dan dönen siyah – beyazlı takım, gece 03:00 sularında İstanbul’da büyük bir şok yaşadı. Beşiktaş Postası’nın Sporx.com’dan edindiği bilgiye göre, Beşiktaşlı futbolcuları karşılamak için feribotun ineceği terminale giden 50-60 kişiden oluşan siyah-beyazlı taraftar grubu önce destek tezahüratları yaptı ardından da başkan Fikret Orman aleyhine tezahüratta bulundu.

Orman’a yapılan çirkin tezahüratın ardından devreye giren pazarlamadan sorumlu yönetici Yalçın Kaya Yılmaz ile siyah-beyazlı taraftarlar arasında arbede çıktı.

Taraftarlara müdahale eden Yılmaz’ın gömleği yırtılırken, şiddeti artan tartışmaya yönetici Mete Vardar da dahil oldu. Vardar’ın araya girmesiyle sakinleşmeye başlayan taraftarlar, siyah – beyazlı futbolcular için tezahüratlar yaparak terminalden ayrıldı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu