Gündem

Beşiktaş’ta Sivok ve Holosko Çıkmazı

Beşiktaş’ta 2014-2015 sezonu şekilleniyor.Yeni sezon öncesi Almanya Kampına katılacak oyuncular netleşirken,takımdan gönderilmesi gündemde olan Sivok ve Holosko’nun durumları belirsizliğini koruyor.

Beşiktaşta 2014-2015 sezonu hazırlıkları devam ediyor.Şuana kadar takım içinde sözleşme yenileyen karakartal,henüz yabancı ve iç tranfer yapmadı.Bunun yanısıra yeni sezonun planlarını şekillendiren Slaven Bilic,Sportif Direktör Önder Özen ve Yönetimle istişarelerde bulunuyor.

Öncelikle 2014-2015 sezonu adına,Slaven Bilic’in yeni sezon planları arasında yer almayan Çek Milli oyuncuların üzeri çizildi.Bilic’in stoper takviyesi istemesinin yanısıra,sakatlığının geçmemesini ve yeterince faydalanamadığını belirttiği Holosko’nunda gitmesi için yönetime rapor verdi.

Sezer Öztürk ve İbrahim Toroman’a Af Geliyor Mu?

Sezer Öztürk ve İbrahim Toroman’ın sürpriz bir şekilde kampa katılması beklenirken,Fikret Orman’ın bu iki oyuncunun affedilip ,takım adına yararlanılmasını istemesi, rüzgarı tersine çevirdi.

6 yıldır Beşiktaş’ta forma giyip 18 gol kaydeden Tomas Sivok’a yeni takım bulması söylenildi.

Diğer taraftan Slaven Bilic’in planlarında yer almayan ve kadro dışı kalan Gökhan Süzen’e de yeni takım bulması iletildi.

A2’den A takıma Takviye

Sezonu Kahramanmaraşspor’da kiralık geçiren Ümit Karaal’ın yanırısa,Çanakkale Dardanelspor’da kiralık oynayan Atınç Nukan’ında denenmek üzere Almanya Kampına götürüleceği belirtildi.Aynı zamanda A2 takımda oynayan Tugay Kaya’nında A takım kampına katılacağı bilgisine ulaşıldı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu