FutbolGündem

Beşiktaş’tan deplasmana umut!Beşiktaş 0 – Arsenal 0

Beşiktaş Atatürk Olimpiyat Stadyumunda Şampiyonlar ligi 2.eleme turunda karşılaştığı Arsenal ile 0-0 berabere kaldı.

Siyah beyazlılar Atatürk Olimpiyat Stadında taraftarınında güçüyle beraber karşılaştığı Arsenal ile berabere kaldı. İngiltere temsilcisi Arsenal daha önce 12 Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçından galibiyetle ayrılmıştı. Karşılaştığı 13.karşılaşma olan Beşiktaşlayse berabere kalıp ön eleme turlarındaki yenilmezlik serisini sürdüremedi.

Demba Ba 3.saniyede tarih yazıyordu!

Karakartal maçın santrasında Demba Ba ile henüz 3.dakikada beklenmedik şekilde topu karşı kaleye attı ve neredeyse gole giden golü son anda Arsenal kalecisi Szczesny çıkardı. Demba Ba’nın çok önemli fark yarattığı,ilk 10 dakikada Arsenal defansına zor anlar yaşatıp santradan ve sol kanattan gelişen atakta kullandığı toplarla etkili olmaya çalıştı. Özellikle kaleci Szczesny ile karşı karşıya kalan Demba Ba topu sol köşeden dışarı attı.

Ramsey atıldı Arteta sakatlandı

Ramsey’in Oğuzhan’a yaptığı hareket sornası ikinci sarı karttan kırmızı kartla atılmasıyla Londra temsilcisi 10 kişi kaldı.Arteta’nında sakatlığı sonrası oyunu terk etmesiyle Matihetu Flami’ni oyuna dahil oldu. Gökhan Töre’nin de sonradan dahil olduğu maç,golsüz eşitliğe sahne oldu.Böylece herşey deplasman maçında belli olacak.

Demba Ba’dan maç sonrası açıklama

Bazı maçlar böyle oynanır. Şapka çıkarılacak bir performans gösterdik. Küçük şeyler eksik. Onları Londra’da tamamlayabiliriz.Biz Londra’ya turistik bir seyahata gitmiyoruz. Biz burada neler yapabileceğimizi gösterdik. Arsenal de daha ciddi olacaktır.İlk saniyede Necip beni uyardı, kaleci önde vur diye. Ozzy önüme bıraktı ve denedik.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu