FutbolGündem

Bilic; Arsenal maçında Sanchez ve Arteta ile selfie çekmeyeceğiz!..

NationalTurk’ün haberine göre, Slaven Bilic yarın oynanacak tarihi Arsenal maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında ilginç açıklamalar yaparak ‘Oyuncularımızın sahada Alexis Sanchez ve Arteta gibi yıldız futbolcularla ‘selfie’ çekeceğini zannetmeyin!’ dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Arsenal ile yarın yapacakları maç öncesinde basın toplantısı düzenledi. Bilic çok iyi hazırlandıkları Arsenal maçında asla pes etmeyeceklerini belirterek “Rakibimize saygımız var. Arsenal, Avrupa’nın en büyük kulüplerinden bir tanesi. Ama bizim de söyleyecek sözümüz ve bir hayalimiz var. Bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız. Atiba Hutchinson bizim sistemimiz için anahtar oyuncu. Fakat yarın oynama olasılığı yüzde 50-50 gibi. Biz, o oynamayacakmış gibi hazırlanıyoruz. Oynayabilirse görev vereceğiz. Ama hazırlığımızı oynayamayacağını varsayarak yapıyoruz” dedi.

Arsenal’in Premier Lig maçı oynadığını hatırlatan Bilic, “Hazır durumdalar. Uzatma dakikalarında attıkları golle kazanmış olabilir. Ligin ilk haftalarında zorluklar her takım için söz konusu. Dünya Kupası’nda Almanya adına oynayan futbolcuları halihazırda kullanamıyorlar. 18 yıldır aynı teknik adamla çalışıyorlar. Arsene Wenger’i yaklaşık 15 yıldır tanırım. Kendisi tam bir rol modeldir. Nezaketiyle bilinir. Değil Beşiktaş hiçbir takım için böyle rencide edecek bir açıklama yapacağını düşünmüyorum” (“Beşiktaş gibi güçsüz takımlar Şampiyonlar Ligi’ne alınmamalı” sözüyle ilgili olarak) ifadelerini kullandı.

Slaven Bilic, Arsenal’in favori olmasıyla ilgili ise şu ilginç ifadeleri kullandı:

“Biz kime karşı oynayacağımızı çok iyi biliyoruz. Yarın akşam karşımıza çıkacak rakiple ilgili bilgilere sahibiz. Bütün veriler ve istatistikler onların gücünü gösteriyor. Favori onlar olabilir. Ama bizim oyuncularımızın da yarın sahada Alexis Sanchez ve Arteta gibi yıldız futbolcularla ‘selfie’ çekeceğini zannetmeyin! Sahaya onların gönlünü yapmak için çıkmayacağız!”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu