FutbolGündemTransfer

Bilic’ten milli takım yorumu; Milli takımınızın durumu beni de üzüyor!..

Bilic’ten milli takım yorumu; Milli takımınızın durumu beni de üzüyor!.. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, antrenmanın ardından basın mensupları ile sohnet toplantısı gerçekleştirdi…

Bilic Kazakistan maçı öncesi Volkan’ın stattan ayrılmasını konusunda “Türk milli takımı birlik ve beraberlik içinde olması gerekiyor. Milli takımınızım bu durumu beni de üzüyor” dedi. Beşiktaş Postası’nın haberine göre, Bilic, sohbet öncesi Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın sakallarına yönelik eleştirisine gönderme yaptı. Sakalları olan gazetecilere “Bu sakallarla Ankara’ya giremezsiniz. Sizi Ankara’ya almazlar” şeklinde espri yapan Hırvat teknik adam, Cavcav’ın açıklamasına ise yorum yapmak istemedi.

Bilic, sağ bek konusunda çalışmaların sürdüğünü söylerken, Hırvat basınına ilgilediklerini açıkladığı Dinamo Zagreb’in sağ beki Pinto’nun listelerinde bulunduğunu yineledi. Bilic, “Pinto takip ettiğimiz oyunculardan biri. Ancak listemizde 5-6 oyuncu var. Görüşmeleri yönetimimiz yapıyor. Sanırım transfer dönemi başlamadan somut adımlar atılacak. Önceliğimiz sağ bek ama defansif olarak 1 veya 2 oyuncu alabiliriz. Kadromuz çok geniş değil” ifadelerini kullandı.

Hırvat teknik adam yoğun bir maç trafiğine gireceklerini söylerken, “4 Ocak’a kadar 13 maç oynayacağız. 6 haftada çok yoğun bir programımız var. Bu durum İngiltere’de bile böyle değil. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Bu dönemi en hasarsız şekilde atlatmaya çalışacağız” yoğun maç trafiğinden duyduğu sıkıntıyı dile getirdi.

Bilic, Kazakistan maçı öncesi Volkan’ın stattan ayrılmasını konusunda ise şunları söyledi, “Türk Milli takımının böyle durumlar yaşaması beni de üzüyor. Zaten sıkıntılı bir dönem içindesiniz. Hem bireylerde hem takımlarda karakteri zor durumda görürsünüz O karakteri göstermesi gereken durumda bunu yaşamaları beni üzüyor . Türk Milli Takımı birlik ve beraberlik içinde olması gerekiyor.”

Hırvat teknik adam son olarak iç saha maçlarını İstanbul dışında oynamaya karşı olduklarını belirtirken, “Biz İstanbul kulübüyüz ve İstanbul’da kalmalıyız. Zaten maç programımız çok yoğun ve yeteri kadar seyahat edeceğiz. Daha fazlasına gerek yok” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu