FutbolGündem

Bölgesel Amatör Lig’te ambulans skandalı!..

Bölgesel Amatör Lig Altınova Belediyespor’un futbolcusu Rıza Burak Kahrıman’ın kolu, lig maçında çıktı,

Yalova’nın Altınova İlçesi’nde tam bir ambulans skandalı yaşandı. Altınova Belediyespor’un futbolcusu Rıza Burak Kahrıman’ın kolu, lig maçında çıktı, saha dışında hazır bekletilen ambulansın şoförü olmadığı için acı çekerek başka araca bildirilerek hastaneye götürüldü.

Bölgesel Amatör Lig 9’uncu Grup’ta 4’üncü hafta müsabakasında Altınova Belediyespor ile Elmasbahçeler, pazar günü Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın 51’inci dakikasında Altınova Belediyespor’un orta saha oyuncusu Rıza Burak Kahrıman, rakibiyle çıktığı hava topunda kolunun üzerine düştü. Acılar içerisinde yerde kalan futbolcunun ilk yapılan müdahalede kolunun çıktığı anlaşıldı.

Stadyumun hemen yanında bekletilen ambulans ise saha içerisine bir türlü gelmedi. Şoförü, aracın başında olmayan ambulansın sahanın içine getirilememesine 2 takımın oyuncuları ve taraftarlar, tepki gösterdi.

Bu yüzden çağrılan sivil bir araç, stadın orta sahasına kadar getirildi. Sedyeye konulan genç futbolcu, takım arkadaşlarının yardımıyla sivil araca konularak hastaneye götürüldü. Rıza Burak’ın hastanede kolunun alçıya alındığı, durumunun iyi olduğu bildirildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu