DünyaGündem

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı aday kadrosu açıklandı!..

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı aday kadrosu açıklandı!.. Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Safet Susic, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu’nda, 16 Kasım’da deplasmanda oynayacakları İsrail maçının 21 kişilik aday kadrosunu açıkladı.

Kadroda Edin Dzeko, Miralem Pjanic, İzet Hajrovic ve Senad Lulic gibi isimlerin yanı sıra İstanbul Başakşehir’den Edin Visca da yer aldı. Ntvspor’un haberine göre, Susic yaptığı açıklamada, kadroyu belirlerken elemelerin başından beri forma şansı bulan futbolcuları seçmeye dikkat ettiğini belirterek, “Sakatlığı nedeniyle son iki maçta forma giyemeyen Emir Spahic geri dönüyor. İyileşen Ermin Bicakcic de bizimle olacak. Vedad İbisevic’in sakatlığı nedeniyle aramızda olmaması bizim için bir handikap” ifadesini kullandı.

Susic’in açıkladığı 21 kişilik aday kadroda şu isimler yer alıyor:

“Asmir Begovic, Jasmin Fejzic, Ratko Dujkovic, Ognjen Vranjes, Ermin Bicakcic, Toni Sunjic, Emir Spahic, Avdija Vrsajevic, Mensur Mujdza, Gojko Cimirot, Haris Medunjanin, Senad Lulic, Miralem Pjanic, Sanjin Prcic, İzet Hajrovic, Goran Zakaric, Anel Hadzic, Tino Sven Susic, Muhamed Besic, Edin Dzeko ve Edin Visca.”

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı, 11 Kasım’da Zenitsa’daki Futbol Federasyonu Kampı’nda toplanacak.

Bosna Hersek, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu’nda iki beraberlik ve bir mağlubiyetle beşinci sırada, bir maç eksiği bulunan İsrail ise iki galibiyetle ikinci sırada yer alıyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu