GündemTransfer

Christoph Daum, Balıkesirspor’da!..

Christoph Daum, Balıkesirspor’da!.. Balıkesirspor teknik direktör arayışlarında sona geldi. Christoph Daum’a teklifini ileten yönetim, akşam saatlerinde resmi açıklamayı yapabilir.

Takımı Süper Lig’e çıkaran teknik direktör İsmail Ertekin, Sivasspor karşısında alınan 3-1’lik yenilginin ardından Balıkesirspor’dan istifa etmişti. Ajansspor’un haberine göre, teknik direktör için Yılmaz Vural, Ümit Kayıhan, Fuat Çapa isimleri geçse de Balıkesirspor, Christoph Daum’da karar kıldı. Balkes, 61 yaşındaki Alman teknik adama sezon sonuna kadar 500 bin euro artı 300 bin euro da bonus teklif etti. Anlaşmanın yakın zamanda resmen açıklanması bekleniyor.

Sözleşmede bir senelik de bir opsiyon mevcut. Taraflar memnun kaldığı takdirde Daum önümüzdeki sezon da Balıkesirspor’da görev alacak. Geçmiş dönemde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor gibi Türk ekiplerini çalıştıran Alman hoca, en büyük hayallerinden birinin Galatasaray’ı çalıştırmak olduğunu söylemişti. Balıkesirspor, Daum’un Türkiye’de çalıştırdığı dördüncü farklı kulüp olacak.

Ligde kötü günler geçiren Balıkesirspor, 10 hafta sonunda topladığı 5 puanla son sırada yer alıyor. Tek galibiyetleri ise Galatasaray’a karşı gelmişti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu