Futbolu buradan takip et !
Diyarbakırspor’a taviz yok!
03 Kasım, 2009 | 14:24

Mahmut ÖzgenerTribünlerdeki ilk “PKK dışarı” sloganlarının ardından yönetmelikleri değiştiren TFF, uzatmalarda kaybettikleri Gaziantep maçı sonrası “Galatasaray maçına çıkmayacağız” diyen Diyarbakırspor Başkanı’na taviz vermeyecek.

Görüntüler istendi

FOTOSPOR İstihbarat Şefi Bülent Yüksel’e konuşan TFF Başkanı Mahmut Özgener “Diyarbakırspor herkes için önemli. PKK sloganları atıldı, yönetmelikleri değiştirdik. Bu olaylar nerede yaşanırsa yaşansın, cezalar bellidir, verildi, verilecektir. Maç gecesi Diyarbakırspor Başkanı ve hocasının konuşmalarını dinledim, görüntülerin bir kısmını da izledim, başka kasetler de istettim. Konunun üzerindeyiz” dedi.

Yöneticiler dikkat etmeli

Özgener, sözlerini “Ama hemen şunu söyleyebilirim; D.Bakır yöneticilerine de büyük iş düşüyor. Bir yöneticinin maç bitiminde hakemle olan tartışması, sinkaflı laflar kullanması hiç hoş değil. Şu an maç esnasında, içerisinde “PKK” geçen tek slogan yok, raporlar, görüntülere bakılır, varsa gereği yapılır. Bir kural varsa uygulanacak. Orası ayrıcalıklı bölge diye yumuşak davranmayacağız” diye tamamladı.

Futbolistan Yorumları
Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
Yorum Bırakın


Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Etiketler: bülent yüksel, Diyarbakır, Diyarbakırspor, Diyarbakırspor Galatasaray Maçı, Diyarbakırspor Haberleri, Diyarbakırspor Ligden Çekiliyor mu, Diyarbakırspor Maçları, Diyarbakırspor Mahmut Özgener, Diyarbakırspor Olayları, Fotospor, Mahmut Özgener, PKK,

Futbolu buradan takip et !

Haber Ara
© 2011 Futbol Gazetesi - Futbol Haberleri - Futbolistan.net - Futbol sadece futbol değildir.