FutbolGündem

Fatih Terim’den yenilgiye kılıf; İkinci yarı rüzgar durdu!..

NationalTurk’ün haberine göre, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu ilk maçında İzlanda’ya 3-0 yenilmelerinde sert esen rüzgarın da etkisi olduğunu söyledi, sosyal medya çalkalandı.

3-0’lık hezimetin ardından basının karşısına çıkan Fatih Terim, “Eğer Ömer Toprak kırmızı kartla oyundan atılmasaydı oyun her geçen dakika bizim kontrolümüze geçebilirdi. Tabii bu bir tahmin. Ama maçta 10 kişi kaldıktan sonra yapılabilecek bir şey yok. Saha içinde birtakım şeyleri değiştirmemize rağmen, sonucu değiştiremedik. “Maçtan önce hep dile getirdiğim bazı şeyler vardı, hazır olmamak gibi. İzlanda’nın iyi bir takım olduğunu da hep işaret ettim. Ama bugün kaybetmemize sebep olan şeylerden bahsedemeyiz. Rakibi tebrik ediyorum. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamayız. Aslında maça da iyi başladık. İlk yarı rüzgara karşı oynadık, ikinci yarı ise rüzgar kesildi. Rakip bizden iyi oynadı ve onları tebrik etmemiz lazım. Biz mağlubiyeti hak ettik” diye konuştu.

Terim, bazı futbolcularının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını dile getirerek şunları söyledi:

“Gerçek seviye bu seviye. Gerçekçi olmalıyız. Biz bugün galip gelmeyi çok da hak etmedik. Bazı oyuncularım için hakikaten, isim de vermiyorum ama genel olarak ben de hayal kırıklığı yaşıyorum. Beklediğim bir şey değil. Milli takımlar herkesin takımıdır. Hak eden herkes formayı giyecek. Ama bir maç kaybettik. Üzüntümüzü yaşayıp, hatalarımızı tespit edip, yolumuza bakalım. Burası yüzde 100’ün üzerinde performans verilmesi gereken bir yerdir.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu