Futbolu buradan takip et !
Mamadou Niang da Fenerbahçe’den kopuyor
10 Ağustos, 2011 | 14:09

Fenerbahçe’nin geçen sezon Alex’ten sonra en golcü ismi olan Mamadou Niang, takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti. Niang geride kalan sezonda 15 gole imza atmıştı.

Geride kalan 2010-2011 sezonundan Fenerbahçe’nin Alex de Souza’dan sonra en golcü ismi olan Senegalli Mamadou Niang, sarı lacivertli ekipten ayrılmak istediğini yönetime illetti. Ntvspor.net’in haberine göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın kalmasını istediği Niang, futbolda devam eden “şike soruşturması” kapsamında yaşanan gelişmelerden rahatsız olduğu için sarı lacivertli ekiple yollarını ayırma kararı aldı.

Bu arada Niang’ın yanı sıra yurt dışında bulunan Fenerbahçe’nin Uruguaylı defans oyuncusu Diego Lugano’nun geleceği de ilerleyen günlerde netlik kazanacak. 2005′ten 2010′a kadar Fransa’da Marsilya forması giyen, son sezonunda gol kralı olan ve Fenerbahçe tarafından 8 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Niang, 3+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Geçen sezonu 15 golle tamamlayan Senegalli forvet, Fenerbahçe ile çıktığı ilk 6 maçta tam 7 gole imza atmıştı. Niang, Fenerbahçe ile çıktığı 5′inci maçta Kasımpaşa’yı 6-2 yendikleri maçta ise hat-trick yapmıştı.

Futbolistan Yorumları
Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
Yorum Bırakın


Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Etiketler: Alex De Souza, Aykut Kocaman, Diego Lugano, Euro 2008 C Grubu - Fransa, fenerbahçe, Fenerbahçe Mamadou Niang, Fenerbahçe Niang, Fransa Marsilya, Mamadou Niang, Mamadou Niang gidiyor, Marsilya, Niang, Niang da Fenerbahçe'den kopuyor, NTVSPOR.NET,

Futbolu buradan takip et !

Haber Ara
Kimler ne yazmış
© 2011 Futbol Gazetesi - Futbol Haberleri - Futbolistan.net - Futbol sadece futbol değildir.