Gündem

Galatasaray Başkan adayı Duygun Yarsuvat ekibini tanıttı..!

Galatasaray’da adaylardan Duygun Yarsuvat ekibini tanıttı, vaatlerini sıraladı. Yarsuvat ayrıca Galatasaray Adası’nı geri alacağız dedi.

Galatasaray’da başkanlık seçimi yaklaşırken adaylardan Duygun Yarsuvat listesinin tanıtım toplantısında konuştu. İlk kez sert bir dil kullanan Yarsuvat, Alp Yalman’ın listesi için ‘İntikam timi’ yorumunda bulundu. Yarsuvat’ın heyecan verici konuşmaları arasında ilk sırayı yabancı sınırını kaldıracakları geliyordu. Yarsuvat, “Avrupa Birliği pasaportu taşıyan oyuncuların Türkiye’de serbest dolaşım hakkından yararlanması için Lüksemburg Mahkemesi’ne başvuracağız. Bir hukukçu olarak başarısız olacağımızı sanmıyorum” dedi. Yarsuvat, kadrolarında 41 futbolcu olduğunu bunlardan 22’sinden yararlandıklarını kaydetti. Yarsuvat göreve gelmeleri halinde ‘atıl’ oyuncuları gönderip paraya çevireceklerini söyledi.

Mayıs’ta seçim garanti

Yarsuvat, “Baskın seçimlerden hepimiz bıktık. Mayıs’ın ikinci haftasında seçime gideceğiz. Bütün arkadaşlarımız şimdiden planlarını projelerini hazırlasın” değerlendirmesinde bulundu. 77 yaşındaki Yarsuvat “4. yıldızı takmak için var gücümüzle çalışacağız. Florya, Abdurrahim Albayrak-Ali Dürüst ikilisine emanet olacak. Onlara her türlü desteği vereceğiz” ifadelerini kullandı. Yarsuvat akşam da 1905 GSYİAD üyeleriyle bir araya gelip projelerini anlattı.

G.Saray Adası’nı geri alacağız

Başkan adayı Duygun Yarsuvat tartışılan Galatasaray Adası hakkında da konuştu. Yarsuvat “Kiraya verildiğinden beri Ada’ya gitmiyorum. Ada’nın kiracılardan alınması için mücadele vereceğim” diye konuştu. Yarsuvat “Galatasaray Adası’nın kiralık kontratının uzatılması skandaldır. Bu hatayı düzeltip Adamızı yeniden Galatasaraylılar’ın hizmetine sunacağız” dedi.

Aysal’ın tek adamlığı yüzünden

Yarsuvat “Aysal yönetiminin devamı” söylemine karşı çıktı. Tecrübeli isim “Galatasaray bu kötü günlere Ünal Aysal’ın tek adamlığı yüzünden geldi. Bir önceki seçimde Ünal Aysal’ın karşısında bulunan Mehmet Helvacı’nın listesindeydim. Nasıl şimdi devamı olabilirim?” dedi. Yarsuvat, Aysal yönetiminden 3 kişinin listesinde olmasının ‘devamlılığı’ sağlayacağını söyledi.

Kebaba alışsın

Duygun Yarsuvat, teknik direktör Cesare Prandelli hakkındaki “Onunla yola devam edeceğiz” yönündeki görüşünü yineledi. Yarsuvat, “Prandelli yeni geldi ona süre tanımak gerek. Türkiye’deki şiş, kebap kültürüne, Boğaz’a bir alışsın” dedi. Teknik direktör Cesare Prandelli ile 4. yıldız hedeflerine ulaşabileceklerini kaydetti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu