FutbolGündem

Galatasaray’da Hamza Hamzaoğlu sesleri!..

NationalTurk’ün haberine göre, İtalyan çalıştırıcı Cesare Prandelli ile dün akşam saatlerinde yollarına ayıran Galatasaray’da yeni teknik adam belli oldu.

A Milli Futbol Takımı Antrenörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Hamza Hamzaoğlu, “Galatasaray yönetimiyle bir görüşmemiz oldu ancak daha resmi bir şey yok” dedi.

Hamzaoğlu, yaptığı açıklamada, Galatasaray yönetimiyle görüştüklerini belirterek, “Ancak daha resmi bir şey yok. Aradılar, görüştük. Ancak mutlaka onların da başka alternatifleri vardır. Benim bağlı olduğum bir kurum var, onların da onayı gerekiyor. Bunlar olduktan sonra Galatasaray’a ‘hayır’ diyemeyiz” ifadelerini kullandı.

Akhisar Belediyespor’u Süper Lig’e taşıyan Hamza Hamzaoğlu, mütevazı kadrosuyla takımı iki yıl bu ligde tuttuktan sonra kariyerine A Milli Futbol Takımı’nda devam etme kararı almıştı.

Fatih Terim Açıklaması

Öte yandan Galatasaray Kulübü, teknik direktörlük görevi için Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’le görüşüldüğü yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, “Bugün bazı medya organlarında Sayın Fatih Terim’le görüşüldüğü yönünde haberler yer almıştır. Değerli Türkiye Futbol Direktörümüz Fatih Terim’le böyle bir görüşme yapılmamıştır” ifadeleri kullanıldı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu