FutbolGündem

Galatasaray’da Pandev, Anderlecht kadrosuna alınmadı!..!..

Galatasaray’da Pandev, Anderlecht kadrosuna alınmadı!.. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Anderlecht ile yarın saat 21.45’te deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray’ın Belçika’ya hareket eden oyuncu kadrosu belli oldu.

Sarı – kırmızılı kulübe büyük umutlarla transfer edilen Goran Pandev, Anderlecht maçı kadrosuna alınmadı. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Galatasaray’ın Anderlecht karşılaşması için kamp kadrosu şekilde:

Fernando Muslera, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Bruma, Alex Telles, Burak Yılmaz, Furkan Özçal, Aurelien Chedjou, Yasin Öztekin, Semih Kaya, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Sinan Bolat, Emre Can Coşkun, Eray İşcan, Tarık Çamdal, Veysel Sarı.

Öte yandan Galatasaray Kulübü Yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Belçika’ya harketten önce Atatürk Havalimanı’nda yaptığı açıklamada galibiyetle döneceklerine inandıklarını belirterek şöyle konuştu: “Zor bir maça gidiyoruz. Anderlecht maçının bilincindeyiz. Ama ben futbolcu kardeşlerime güveniyorum. Yeni bir sayfa açıyoruz. İnşallah Anderlecht’ten galibiyetle döneceğiz. İnancımız sonsuz. Başka söyleyecek bir şey yok arkadaşlar.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu