FutbolGündem

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu; Volkan anneme küfür etti!..

NationalTurk’ün haberine göre, Fenerbahçe – Galatasaray derbisinin son dakikalarında Volkan Demirel ile kavga eden ve kırmızı kart gören Sabri Sarıoğlu olayın ardından ilk kez konuştu ve Fenerbahçe kaptanının annesine küfrettiğini iddia etti.

Volkan Demirel’in yaptığı açıklamaların ardından konuşma kararı aldığını dile getiren Sabri Sarıoğlu şöyle konuştu; Volkan, o pozisyonda bana sert bir müdahalede bulundu. Ben de çok sakin bir biçimde ‘Neden böyle yapıyorsun Volkan?’ dedim. Ancak o hareketlerine devam etti ve anneme küfür etti. Sokakta bunu birisine söyleseniz, Allah korusun cinayet çıkar. Volkan, beyanlarını geri almazsa ben Volkan Demirel diye birini tanımıyorum.

O an çok sinirlendim ve kendimi kontrol edemedim. Taraftarımızdan özür diliyorum bu görüntüler için. Takımımı yalnız bıraktığım için de özür dilerim. Galatasaray kaptanlığı görevini layıkıyla yapmaya çalışıyorum. Bu tatlı yük beni asla yormuyor. Volkan’dan özür bekliyorum. Sabri Sarıoğlu, Meireles’in yaptığı hareketle ilgili ise “Onun karakterini gösteriyor. Fenerbahçe’nin iç sorunudur” demekle yetindi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu