FutbolGündemPolitika

Gazeteci Mehmet Ali Birand vefat etti

Gazeteci Mehmet Ali Birand vefat etti… Gazeteci Mehmet Ali Birand, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Oğlu Umur Birand, babasının saat 18.29 sıralarında hayatını kaybettiğini açıkladı.

Mehmet Ali Birand yaşamını yitirdi. Türkiye’nin en sevilen ekran yüzlerinden Mehmet Ali Birand’ın ölüm haberini oğlu Umur Birand, göz yaşları içinde açıkladı. Hastaneden de resmi açıklama geldi.

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nden açıklama: Hastamız Mehmet Ali Birand, safra yollarına yönelik geçirdiği girişimi izleyen dönemde gelişen kardiyak yetmezlik sonrasında yapılan tüm müdahalelere cevap vermemiş ve saat 18:29’da kaybedilmiştir.

Mehmet Ali Birand Kimdir?

1941 yılında doğan Mehmet Ali Birand, Galatasaray Lisesi Mezunu. Birand, 1964 yılında Milliyet Gazetesi’nde başladı. Abdi İpekçi’den sonra kısa bir dönem Milliyet’in genel yayın yönetmenliğini yaptı. Sabah Gazetesi’nde köşe yazarlığı, TRT ve Show TV’de 32. Gün programını yaptı ve Show TV’de ana haber bültenini sundu (1992-1995). CNN Türk yöneticilerinden biri olmakla birlikte 32. Gün’ü; Kanal D’de ise ana haber bültenini sunuyordu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu