İvan Klasniç’ten Dava
index.php

İvan Klasniç’ten Dava

Nisan 30, 2008

İvan Klasniç ten DavaWerder Bremen’in hırvat futbolcusu İvan Klasniç’in dünyada böbrek nakli ile futbol oynayan ve gol atan futbolcu olarak futbol tarihine geçtiÄŸini hepimiz biliyoruz.

Klasniç’in apandisit ameliyatı olmak üzere yapılan kan testleri sırasında böbrek hastası olduÄŸu ortaya çıkmış ve daha sonra annesinin böbreÄŸi kendisine nakledilmiÅŸti. Anoperasyon sonrası vücut annesinin böbreÄŸini reddetmiÅŸ ardından bu defa babasının böbreÄŸi nakledilmiÅŸti.

Babasının böbreğinin vücuda uyum sağlamasıyla Klasniç hızla iyileşti ve sezon içinde sahalara eskisinden daha güçlü şekilde döndü.

Yapılan testlerde böbrek hastalığının önceki yıllara dayandığı ortaya çıkınca Klasniç kulüp doktorlarını hastalığının tanısını yapamadıkları ve kendisine sezon öncesi sürekli sağlıklıdır raporları veren kulüp doktorlarını mahkemeye verdi.

Hırvat futbolcu kulüp doktoru Götz Dimanski ve yardımcısından yaklaşık 1,5 milyon euro tazminat talebinde bulundu. Ancak Salı günü kulüp yönetimi ve Klasniç uzun bir toplantı yaptılar ve anlaşmazlıkların ortadan kalktığını ve doktorların sorumluluğu konusunun açıklığa kavuşması için ortak hereket edileceğini açıkladılar.

Ayrıca sezon sonunda kontratı sona eren futbolcunun kontrat uzatma görüşmelerinin de yapılacağı duyuruldu

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu

Popülerlik: 6%

Yorumlar

Kim yazmak istemiÅŸti?