FutbolGündem

Milli Takım’da Brezilya mesaisi 7 eksikle başladı!..

Milli Takım’da Brezilya mesaisi başladı!.. A Milli Takım, 12 Kasım Çarşamba günü Brezilya ile yapacağı özel müsabaka ve 16 Kasım Pazar günü Kazakistan ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu maçı öncesi ilk antrenmanına çıktı.

Milliler, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Ntvspor’un haberine göre, iki ayrı grup halinde idman yapan oyunculardan, kulüp takımlarıyla dün maç oynayanlar yenilemenin ardından tesislere dönerken, diğer oyuncular ise ısınma bölümünün ardından pas çalışması yapıp, yarı sahada çift kale maç oynadı.

Antrenman, kanatlardan yapılan ortalarla gol çalışmasıyla tamamlandı. Milliler, yarın gerçekleştirilecek idmanla Brezilya maçı hazırlıklarını tamamlayacak. A Milli Takım’ın ilk antrenmanı, 5’i sakat 7 oyuncudan yoksun olarak yapıldı.

Ay-yıldızlı ekipte, sol kalça adalesinde yırtık olan Gökhan Gönül, yine sol kalça adalesinde yırtık bulunan Semih Kaya, sol dizinde ödem tespit edilen Gökhan Töre, belinde ağrıları olan Volkan Demirel ve sol ayak bileğinde bağ yaralanması olan Mustafa Pektemek, çalışmaya çıkmadı.

Ayrıca, milli takım kampına bugün öğleden sonra katılacak Arda Turan ile Mevlüt Erdinç de idmanda yer almadı.

MİLLİ TAKIMA “ÖZEL” KONUKLAR

A Milli Futbol Takımı’nın antrenmanını, down sendromlu bir grup genç de izledi. Engelsiz Yaşam Vakfı yetkilileriyle birlikte TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ne gelen ve yaşları 14 ile 19 arasında değişen 5 down sendromlu genç, milli takımın antrenmanını takip ederken, sonrasında teknik heyet ve futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Konukların, antrenman öncesi de Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’le bir araya geldikleri bildirildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu