GündemTransfer

Muhammed Demirci Kayseri Erciyesspor’da!..

Muhammed Demirci Kayseri Erciyesspor’da!.. Kayseri Erciyesspor, Beşiktaş’ın genç yeteneği Muhammed Demirci ile 1 yıl kiralık olarak anlaşmaya vardı. Siyah – beyazlı oyuncu önümüzdeki günlerde Kayseri’ye gelerek imza atacak.

Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, Beşiktaşlı Muhammed Demirci ile 1 yıl kiralık olarak anlaştıklarını, siyah – beyazlı kulüpten de onay aldıklarını söyledi. Ntvspor’un haberine göre, Eren, “Beşiktaş kulübümüzün de anlayış göstermesi üzerine Muhammed Demirci ile görüşüp anlaştık. Büyük olasılıkla forvet arkası 10 numara olarak, yeni sezonda Erciyessporumuzda forma giyecek” dedi.

Erciyesspor’un yeni sezon hazırlıkları yarın saat 18.00’de Hürriyet Yeniköy Tesisleri’nde başlayacak. Çalışmalara şu ana kadar transferleri gerçekleşen yeni ve sözleşmesi süren eski oyuncular katılacak. Hikmet Karaman’ın yerine teknik direktörlük görevini üstlenen Bülent Korkmaz’ın da yarın Kayseri’ye gelerek çalışmaya nezaret edeceği ve bu arada sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Erciyesspor, 4-11 Temmuz tarihleri arasında Kayseri’de çalışacak. Daha sonra oyunculara 3 gün izin verilecek. 2. etap kampı 17-27 Temmuz tarihleri arasında Erzurum’da, 3. etap çalışması ise Avusturya’nın Salzburg kentinde 31 Temmuz-14 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu