Gündem

Ne değişti Yusuf Namoğlu?

Zekeriya Alp’in istifasıyla boşalan MHK Başkanlığına TFF tarafından Yusuf Namoğlu getirildi. Namoğlu, 2012’de Bülent Yüksel’e yaptığı açıklamada MHK’yı  ‘Bir takım torpillerle meydana gelen bir kurul’ diye eleştirmişti!

NationalTurk’un haberine göre Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’nda (MHK), Zekeriya Alp’in istifasının ardından yeni başkan Yusuf Namoğlu oldu. Federasyonun internet sitesinde yapılan açıklamada ” Yönetim kurulumuz, bugün yaptığı toplantıda Merkez Hakem Kurulu Başkanlığına Sayın Yusuf Namoğlu’nun getirilmesine oy birliğiyle karar vermiştir. Sayın Namoğlu birlikte çalışacağı kurulu kendisi oluşturacaktır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz” denildi.

Yusuf Namoğlu, 2012 yılında NTV Spor Radyo’da Bülent Yüksel’e sert açıklamalar yapmış ve MHK’nın torpillilerden oluştuğunu ileri sürmüştü. MHK’da çalışmayacağını belirten Yusuf Namoğlu gerekçe olarak da şunları söylemişti:

“Geçmiş herkesin aynasıdır. O aynaya baktığımızda bazı gerçekleri görebiliyorduk. Bu nedenle de gelecekte neler yaşayabileceğimizi algılayabiliyordum. Tıpkı sahadaki hakemi algılayabilmeleri gibi… İlla da o koltuğa oturmak önemli değil, önemli olan o koltuğa oturduğunuzda doğru şeyleri yapabileceğiniz ortamın olması gerekir. Yoksa orada olmanız fayda değil zarar getirir. Yapılan kurulun teşekkülüne baktığınızda, kulüplerden, oradan, buradan, bir takım torpillerle meydana gelen bir kurul.”

2012’den beri neyin değiştiği ve Yusuf Namoğlu’nun bu görevi kabul ettiği ise bilinmiyor!

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu