DünyaFutbolGündem

PSG’de Zlatan İbrahimovic şoku!..

NationalTurk’ün haberine göre, Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain, Şampiyonlar Ligi F grubu ikinci maçında, Barcelona ile oynayacağı maça, İsveçli golcüsü Zlatan İbrahimovic’den yoksun çıkacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu ikinci maçında bugün Barcelona’yı konuk edecek Paris Saint-Germain’de İsveçli yıldız Zlatan İbrahimovic sakatlığı nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek.

Fransız kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, sol topuğundaki ağrıları devam eden İbrahimovic’in Barcelona maçında takımdaki yerini alamayacağı duyuruldu.

İbrahimovic, sakatlığı sebebiyle ligde son iki haftada oynanan Caen ve Toulouse maçlarında da takımını yalnız bırakmıştı. Paris Saint-Germain’de İbrahimovic’in yanı sıra sakatlıkları devam eden Thiago Silva ve Ezequiel Lavezzi de Barcelona’ya karşı sahaya çıkamayacak.

Paris Saint-Germain ile Barcelona arasında bugün Parc des Princes’te oynanacak karşılaşma TSİ 21.45’te başlayacak. Barcelona ilk maçında sahasında APOEL’i 1-0 ile geçti, Paris Saint-Germain ise Ajax deplasmanından 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu