Futbolu buradan takip et !
Roma’nın Brezilyalı golcüsü Julio Baptista Malaga’da
29 Aralık, 2010 | 20:13

İspanya’da ara transferin hızlı takımı Malaga, Roma’nın Brezilyalı golcüsü Julio Baptista ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

La Liga’da küme düşme tehlikesi yaşayan Malaga, hızla kadrosunu takviye ediyor. İspanyol ekibi, Martin Demichelis’in ardından, Roma’nın Brezilyalı golcüsü Julio Baptista’yı da renklerine kattı. La liga ekiplerinden Malaga’nın Katarlı patronu Şeyh El Tani, takımın küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalması üzerine kesenin ağzını açtı.

Teknik direktör Manuel Pellegrini’nin elini güçlendirmek isteyen yönetim, ilk olarak Bayern Münih’ten savunma oyuncusu Martin Demichelis’i kiralamıştı. Malaga’nın son hamlesi, 2 milyon euro karşılığında, Roma’nın Brezilyalı golcüsü Julio Baptista’yı kadroya katmak oldu.

Bir dönem Türkiye’deki kulüplerin gündemine de sıkça gelen Baptista ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandı. Malaga’nın transfer hamlesi bununla da sınırlı kalmadı. Kulüp, Atletico Madrid forması giyen Camacho ve Asenjo’yu da renklerine bağladı. Yönetimin, Sporting Gijon’un savunma oyuncusu Jose Angel’i transfer etmek için de girişimleri sürüyor. La Liga’nın ilk yarısında kötü bir performans ortaya koyan Malaga, düşme hattında bulunuyor.

Futbolistan Yorumları
Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
Yorum Bırakın


Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Etiketler: 2.5 yıllık sözleşme, Asenjo, Atletico Madrid, Brezilyalı golcü, Camacho, Demichelis, Euro 2008 D Grubu - İspanya, Julio Baptista, Julio Baptista Malaga'da, La Liga, Malaga, roma, Roma'nın Brezilyalı golcüsü, Teknik direktör Pellegrini,

Futbolu buradan takip et !

Haber Ara
Kimler ne yazmış
© 2011 Futbol Gazetesi - Futbol Haberleri - Futbolistan.net - Futbol sadece futbol değildir.