FutbolGündem

Rüştü Reçber; Terim teknik direktörlük dışında başka işleri de yapmaya çalıştığı için işine odaklanamıyor!..

NationalTurk’ün haberine göre, eski milli kaleci Rüştü Reçber, eski hocası Fatih Terim hakkında ilginç açıklamalar yaptı. Rüştü, Fatih Terim’in teknik direktörlük dışında başka işleri yapmaya da çalıştığı için işine odaklanamadığını ileri sürdü.

Bugün gazetesine konuşan Rüştü Reçber Fatih Terim için şunları söyledi:

“Fatih hoca kendi işine, milli takıma odaklanmalı. Milli Takım Teknik Direktörlüğü dışındaki başka işleri de yapmaya çalıştığı için odaklanma sorunu yaşıyor. ‘Milli Takım Teknik Direktörü’ demek, takımla ilgilenen kişi demektir. Onun dışında birçok olay içinde olmaması gerekir. Onları yapacak profesyonel birimler, kurumlar vardır. Teknik adam olarka sizden istenen tek şey milli takımın başarısıdır. Başka bir şeye odaklanmanıza gerek yok. Tabii ki iyi niyetle bir şeyler isteyebilirsiniz ama bunlar sizi asıl hedefinizden uzaklaştırır. Fatih hocanın bulunduğu durum şu an bu.

11 yıl önceki maçta takım olarak iyi değildik. Bizi buzlu zeminde oynattılar, UEFA göz yumdu. İyi bir takımları vardı. Eleme usulü olduğu için farklı bir yapıdaydı. Şimdiki karşılaşma ise puan maçı. Yani kazanma zorunluluğu var. Ekim ayındayız, o günkü kadar sert hava koşulları olacağını sanmıyorum. Puan kaybı, hele ki yenilgi, felaket olur.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu