FutbolGündem

Slaven Bilic’ten futbolcularına Caner ve Gökhan uyarısı!..

Slaven Bilic’ten futbolcularına Caner ve Gökhan uyarısı!.. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic derbi stratejisini belirledi. Hırvat teknik adam oyuncularından özellikle Caner Erkin ve Gökhan Gönül’e dikkat etmelerini istiyor.

Beşiktaş’ta derbi taktiği belli oluyor. Teknik direktör Slaven Bilic hafta başından bu yana yaptığı toplantılarla Fenerbahçe derbisi öncesi oyuncularını sık sık uyarıyor. Ntvspor’un haberine göre, sarı – lacivertli takımın son haftalarda oynadığı maçların görüntülerini izleten Bilic, derbide dikkat etmeleri gereken konuları oyuncularına görsel olarak aktarmaya çalışıyor.

Hırvat teknik adam özellikle savunmadan hücuma yaptıkları katkıyla öne çıkan Caner ve Gökhan Gönül’ü durdurmayı planlıyor. Bilic iki oyuncunun hücumdaki etkisini azaltmak için Gökhan Töre ve Olcay Şahan’dan savunmaya daha fazla yardım etmelerini istedi.

Bilic orta saha üçlüsünü Veli, Jones ve Oğuzhan’dan oluşturacak. Jones’dan agresif oyun yapısını öne çıkarmasını isteyen Bilic Oğuzhan’a ise Almeida, Olcay ve Gökhan Töre’ye daha fazla katkı sağlaması yönünde uyarılarda bulundu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu