Futbolu buradan takip et !
Süleyman Seba, Hikmet Çetin’i istiyor
06 Ekim, 2009 | 11:35

Süleyman SebaBeşiktaş’ta son bir haftada yaşananlar ve yaklaşan kongre nedeniyle hareketli saatler yaşanıyor.

Siyah-Beyazlı kulübün efsane başkanı Süleyman Seba, Beşiktaş’ı toparlayacak ismin TBMM Eski Başkanı Hikmet Çetin olacağını söyledi.

Milliyet’in haberine göre Seba, “Tribünde yaşananlar, ne herhangi bir kulüp başkanına yapılacak hareketlerdir, ne de spor adabına yakışır. Hele böylesine olaylar Beşiktaş’a yakışmaz. Ama biliyorsunuz, benim dönemimde de tribünlerde neler söylendi, neler yapıldı. Maalesef bunlar ortaya çıkabiliyor. Bu konuda tavizsiz olarak üzerlerine gidilmeli. Herkes üzerine düşen görevi yapmalı” dedi.

Seba, Beşiktaş’ın bu durumdan nasıl kurtulabileceği yönündeki bir soruya ise şu yanıtı verdi;

“Beşiktaş’ın bugünlerden kurtulabilmesi, herkesin müşterek olarak inanabileceği, etrafında toplanabileceği bir kişinin etrafında birleşmekle gerçekleşebilir. Ben Hikmet Bey’in (Çetin) bu işe girmesi taraftarıyım. Beşiktaşlılığı ile idareciliğiyle her bakımdan bu işin üstesinden gelecektir. Çok iyi bir Beşiktaşlıdır.”

Futbolistan Yorumları
Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
Yorum Bırakın


Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Etiketler: Beşiktaş, Beşiktaş Başkan adayları, Beşiktaş Başkanlık Seçimi, Beşiktaş Genel Kurul, Beşiktaş Haber, Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş Ocak Kongresi, Hikmet Çetin, Hikmet Çetin Başkan Adayı, Süleyman Seba, Süleyman Seba Röportajı,

Futbolu buradan takip et !

Haber Ara
© 2011 Futbol Gazetesi - Futbol Haberleri - Futbolistan.net - Futbol sadece futbol değildir.