FutbolGündem

Tomas Sivok’tan Beşiktaş’a kötü haber!..

Tomas Sivok’tan Beşiktaş’a kötü haber!.. Beşiktaş’ta sağ arka adalesinde yırtık tespit edilen Tomas Sivok, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

Beşiktaş’a Çek futbolcusu Tomas Sivok’tan, Kasımpaşa maçı öncesinde kötü haber geldi. Ntvspor’un haberine göre, bir önceki antrenmanı tamamlayamadan tesisleri terk etmek zorunda kalan tecrübeli futbolcunun yapılan kontrollerinin ardından Kasımpaşa maçında forma giyemeyeceği açıklandı. Sağ arka adalesinde yırtık tespit edilen Sivok’un tedavisine başlandı.

BEŞİKTAŞ’TA STOPER SIKINTISI

Kart cezalısı Franco’nun yanı sıra sağ arka adalesinde yırtık meydana gelen Sivok da, karşılaşmada görev yapamayacak. Kırmızı kart cezası nedeniyle Pedro Franco Kasımpaşa’ya karşı forma giyemecekti. Teknik direktör Slaven Bilic, mücadelede Sivok – Ersan ikilisine 11’de şans vermeyi düşünürken, Çek futbolcunun sakatlığı planları bozdu.

Sağ arka adalesinde 1. derece yırtık meydana gelen Sivok en az 1 hafta sahalarda uzak kalacak. Kasımpaşa maçı öncesi siyah beyazlı takımda stoper olarak sadece Ersan ve Atınç bulunuyor. Bilic zorlu karşılaşmada bu iki isme şans verebilir. Ancak Atınç’ın tecrübesiz olması nedeniyle defans hattının Ersan ve Necip’ten oluşma ihtimali de bulunuyor.

Bilic geçen sezon Atiba’yı da bazı karşılaşmalarda bu pozisyonda kullanmıştı. Hırvat çalıştırıcının böyle bir tercih yapması durumunda Atiba stoper olarak görev yaparken, orta saha Veli, Oğuzhan ve Sosa üçlüsünden oluşması bekleniyor..

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu