FutbolGündem

Trabzon medyasından Fenerbahçeli taraftarlara büyük tepki; Yazıklar olsun siz nasıl Türk’sünüz!

Trabzon medyası, dün akşam Şampiyonlar Ligi’nde Trabzonspor’un CSKA Moskova ile oynadığı maçta, tribünde CSKA’yı destekleyen Fenerbahçelilere ağır şekilde yüklendi.

Yerel gazeteler, mağlubiyetten çok rakip takım tribününe giderek CSKA’ya destek veren Fenerbahçeli taraftarlara tepki gösterdi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, İlkhaber Gazetesi, “Fenerbahçeliler hariç tüm Türkiye çok üzgün!” başlığının altında, “Fenerbahçe taraftarlarının CSKA bayrağı açması ise Türkiye’nin utanç vesikası oldu” ifadelerine yer verdi. Gazete diğer manşetlerinde, “Başın öne eğilmesin yiğidim!” ve “Olur böyle kazalar” ifadelerini kullandı. Türksesi Gazetesi, “Trabzon’u Moskova çarptı”, Kuzey Ekspres Gazetesi de, “Moskova’da teslim olduk” başlığını attı.

“ŞİKECİLER SEVİNSİN DE, SİZ ÜZÜLMEYİN!”

Taka Gazetesi de, tribünde sevinen Fenerbahçelilerin fotoğraflarını koyarak, “Şikeciler sevinsin de, siz üzülmeyin!” başlığının altında, “Türk futboluna ihanet ettikleri tescil edilen Fenerbahçe, Moskova’da da kendini gösterdi. Türk takımını değil, Moskova’yı destekleyip, onun kaşkolunu açtılar” ifadelerine yer verdi. Gazete ayrıca, “6 kaçırdık, 3 yedik”, “Biz oynadık, Ruslar kazandı” ve “Burak bunları Trabzon’da delik deşik eder” başlıklarını kullandı.

“GÖZÜN AYDIN FENERLİ”

Karadeniz Gazetesi de, “Fenerbahçeli taraftarlar CSKA’yı destekledi” başlığının altında, “Yazıklar olsun, siz nasıl Türksünüz” ifadelerine yer verdi. Gazete ayrıca, “Trabzonspor, Moskova’da buz kesti”, “Çöktük” ve “Dev hüsran” manşetlerini attı. Günebakış Gazetesi de “Trabzonspor, Türkiye’yi temsil ederken Fenerbahçelilerin yüreği CSKA için atıyordu” ve “Gözün aydın Fenerli!” başlıklarıyla yayımlandı. Gazete haberinde ise, “Maçın en acı görüntüsü Fenerbahçelilerin, Rusları desteklemesiydi” ifadelerine yer verdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu