FutbolGündem

Trabzonspor’da Halilhodzic ile tartışan Malouda kadro dışı bırakıldı!..

Trabzonspor’da Halilhodzic ile tartışan Malouda kadro dışı bırakıldı!.. Trabzonspor Kulübü, Florent Malouda’nın kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Trabzonspor’un hocası Halilhodzic ile idmanda tartışan Trabzonspor‘un yıldız oyuncularından Malouda’ya bu tartışmanın faturası ağır oldu. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Trabzonspor Yönetimi Malouda‘yı süresiz kadro dışı bıraktı.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde, basına kapalı gerçekleşen antrenmana Malouda’nın katılmadığı öğrenildi. Fransız futbolcunun Halilhodzic ile pazar akşamı tartıştıktan sonra teknik heyetin isteği doğrultusunda antrenmanlara alınmadığı bildirildi.

İşte Trabzonspor’un resmi sitesinden yapılan açıklama;

Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, “Kulübümüzün profesyonel futbolcusu Florent Malouda disiplinsiz davranışları nedeniyle, Teknik Direktörümüz Vahid Halilhodzic tarafından kadro dışı bırakılmıştır” ifadeleri kullanıldı. Malouda’nın durumuyla ilgili bir açıklama yapan Trabzonspor Genel Menajeri Serhat Altıncı da, “Teknik Direktörümüz Vahid Halilhodzic, oyuncumuz Florent Malouda’yı disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakmıştır. Teknik direktörümüzün vereceği rapor sonrasında yönetim kurulumuz Florent Malouda ile ilgili kararını verecektir” dedi.

İşte Halilhodziç, Malouda kavgasının sebebi…

Trabzonspor’da Teknik Direktör Vahid Halilhodziç ile Florent Malouda aradında yaşanan kavganın detayları da ortaya çıktı.

Trabzonajans’ın haberine göre; Rostov maçı öncesi Trabzonspor’da büyük bir şok yaşandı. Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ile Fransız futbolcu Florent Malouda arasında çıkan gerginlik kavgaya dönüştü.

İkilinin, Rostov takımının kasetinin izlenmesi kararı sonrasında tartışmaya tutuştukları belirlendi. Buna göre pazar günü gerçekleştirilen antrenmanın ardından Teknik Direktör Vahit Halilhodziç, tüm takıma, Rostov’un maç kasatlerinin izleneceğini bildirerek futbolcuların tesislerden ayrılmamasını istedi.

Fransız oyuncu Malouda ise kasetleri evde izleyebileceğini ve gitmek istediğini söyledi. Doğal olarak Vahit Halilhodziç bu karara karşı çıktı. İkili önce sözlü tartışmaya girişti.

Ardından sesler yükseldi ve tartışma kavgaya kadar yükseldi. İkilinin fiziksel temasa yönelmesinin ardından araya girenler Halilhodziç ile Malouda’yı güçlükle ayırdılar.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu