FutbolGündemTransfer

Trabzonspor’da forvet arayışları sürüyor

Transferi devre arası kampına kadar tamamlamayı planlayan Trabzonspor, özellikle forvet arayışlarını hızlandırdı.

İzleme komitesinin tespit ettiği isimlere yönelik çalışmalarını hızlandıran bordo-mavili yönetimin, Liverpool’da forma giyen Jovanovic’ten olumlu cevap alamamasının ardından yeni isimlere yöneldiği bildirildi. Bordo-mavililerin listesinin ilk sırasındaki isimler arasında Rosenburg’un Ganalı orta saha oyuncu Annan ile Kasımpaşasporlu Yekta’nın yanı sıra, Sırbistan’ın Partizan takımında forma giyen Brezilyalı forvet oyuncusu Cleo ile Brezilyalı futbolcu Maura Rafael’in bulunduğu belirtiliyor.

Bu arada, daha önce sözleşme uzatma tekliflerini Aralık ayındaki kongreye endeksleyen Selçuk İnan’la sözleşmeyi uzatma konusunda prensipte anlaşmaya varan yönetimin, devre arası kampında bu oyuncuya imza attırması bekleniyor.
Öte yandan, izinsiz olarak ülkesine giden Teofilo Gutierrez konusunu da biran önce halletmek isteyin bordo-mavili yönetim, bu konudaki girişimlerini de sıklaştırdı.

Bordo-mavililer, menajeri aracılığıyla Kolombiyalı golcüye, “Hafta sonuna kadar sana süre. Dönme kararı alırsan, gereken kolaylık sağlanacaktır. Aksi durumda Trabzon’un kapıları senin için kapanacaktır” mesajını iletti. Türkiye’ye dönmek istememe kararını sürdüren Teofilo, kararını değiştirirse cezasında iyileştirme düşünülüyor, aksi durumda kulüp bulması yönünde menajerine talimat verilecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu