GündemTransfer

Tunay Torun Kasımpaşa’da!..

Tunay Torun Kasımpaşa’da!.. Kasımpaşa Kulübü, Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart’ta forma giyen Tunay Torun ile anlaşmaya vardı…

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, “Tunay Torun ile alakalı gerekli anlaşmaları yaptık. Transfer sezonunun açılmasıyla resmi imzalar atılacak” dedi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, İstanbul takımlarının transfer konusunda Anadolu ekiplerine göre daha şanslı olduğunu savunan Öksüz, şunları kaydetti:

“İstanbul, büyükşehir olması nedeniyle oyuncular tarafından tercih ediliyor. Kasımpaşa da İstanbul’un büyük takımlarından birisi oldu. Dolayısıyla tesislerimizle ve önümüze koyduğumuz vizyonla alakalı tercih edilen bir kulüp olduk. Tunay da bu tercihi yaptı ve anlaştık. İnşallah diğer oyuncularla alakalı da sonuca ulaşırız.”

Türk Milli Takımlarının çeşitli yaş kategorilerinde toplam 58 maça çıkan 23 yaşındaki Tunay, A Milli Takım formasını 4 resmi maçta terletti. Gurbetçi oyuncu, A milli formayı 7 kez de özel maçta giydi.

Profesyonel futbol kariyerine Saint Pauli’de başlayan orta saha oyuncusu, Hamburg ve Hertha Berlin takımlarında oynadı. Bundesliga’da toplam 56 maça çıkan Tunay Torun, 6 gole imza attı. Gurbetçi futbolcu, bu sezon Stuttgart’la hiçbir lig maçında süre alamadı.

Hasan Hilmi Öksüz, kadroda düşünmedikleri Özer Hurmacı’nın istediği takıma gidebileceğini aktararak, “Özer Hurmacı, istediği her yere gidebilir. Bizde kalmayacağını daha önce söylemiştik. Nereye gider, kim alır, onu bilemem. Özer, bizim açımızdan özgür ve serbesttir” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu