Futbolu buradan takip et !
UEFA Başkanı Michel Platini, 4 kulübe acil çağrıda bulundu
18 Ekim, 2011 | 18:55

UEFA, Sion’un spor ve hukuk mahkemelerinde yarattığı karmaşık durumları düzeltmek için I grubunda yer alan dört takımın temsilcilerini Cuma günü toplantı yapmak üzere Nyon’a davet etti.

Arda Turan’ın da formasını giydiği Avrupa Ligi I Grubu’nda mücadele eden Athletico Madrid’in sözcüsü yaptığı açıklamada, “Temsilcilerimiz, I grubunda yer alan rakiplerimiz Udinese, Rennes ve Celtic ile birlikte davanın açıklamasını dinleyecekler” dedi. Bilindiği gibi Sion Avrupa Ligi’nden men edilince yerine Celtic kupaya dahil olmuştu.

UEFA Başkanı Michel Platini ve genel sekreter Gianni Infantino’nun yarın Martigny bölgesel mahkemesine Sion’u neden Avrupa Ligi’nden men ettiklerine dair açıklama yapmaları bekleniyor. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Platini’nin UEFA Spor Tahkim Mahkemesi önünde hiçbir mahkemenin üstün olmadığını ve alınan kararı bozmayacaklarını söylemesi beklenirken, CAS’ın Sion’un yanında yer alan bir karar alması halinde bir dizi ihtimalleri kullanacakları belirtildi.

Bu ihtimaller arasında, şimdiye kadar alınan tüm sonuçların iptal edilip 24 Kasım ve 22 Aralık tarihleri arasında 5 takımlı yeni bir grup kurması birinci sırada yer alıyor.

Futbolistan Yorumları
Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
Yorum Bırakın


Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Etiketler: Arda Turan, Athletico Madrid, Avrupa Ligi I Grubu, CAS, Celtic, Gianni Infantino, Hürriyet Gazetesi, Martigny bölgesel mahkemesi, Michel Platini, Platini'den 4 kulübe çağrı, Rennes, Sion, Spor Tahkim Mahkemesi, udinese, Uefa, UEFA Başkanı, UEFA Başkanı Platini, UEFA kupası,

Futbolu buradan takip et !

Haber Ara
Kimler ne yazmış
© 2011 Futbol Gazetesi - Futbol Haberleri - Futbolistan.net - Futbol sadece futbol değildir.