FutbolGündem

Yakup Aslan; Türk futboluna Allah rahmet eylesin!..

Yakup Aslan; Türk futboluna Allah rahmet eylesin!..  Spor Toto Süper Lig’e istediği başlangıcı yapamayan Trabzonspor’da, kulüp başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Yakup Aslan, kısa sürede bulundukları durumu aşarak, yükseliş dönemine geçeceklerine inandıklarını söyledi…

Ajansspor.com’un haberine göre, Aslan, yaptığı açıklamada, 6 Kasım Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda oynayacakları Lokeren maçı ile gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sakatlıklar, uyum ve bunlara da bağlı olarak oyuncu tercihleri konusunda sorunlar yaşadıklarını dile getiren Aslan, “Özellikle sakatlıklar belimizi bükmüştü. Takımda sakatlıklar da büyük oranda düzeldi. Türkiye’nin en iyi kadrolarından birine sahibiz. Kısa sürede içinde bulunduğumuz durumu aşacağız, yükseliş dönemi artık gelmiştir” diye konuştu.

Orta alanda Özer Hurmacı’nın sakatlıktan dönmesi ve Mehmet Ekici’nin performansının da her geçen gün artmasının önemli olduğunu dile getiren Aslan, Türkiye’nin iki önemli orta alan oyuncusuna sahip olduklarını ve bu oyuncuların takıma önemli katkı sağlayacağını belirtti.

– Lokeren maçı

Aslan, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Türkiye’nin aksine başarılı sonuçlar aldıklarını ve bunu Lokeren maçıyla sürdürmek istediklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi’nde yabancı oyuncu sayısında sınırlandırma olmamasının iyi sonuçlarda etken olduğunu vurgulayan Aslan, “Yabancı oyuncularımızın Avrupa tecrübeleri yüksek. Onların katkısıyla bu sezon da Avrupa’da başarılarımızı devam ettireceğiz. Takımımıza sonsuz güveniyoruz” dedi.

Aslan, Lokeren maçından galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini belirterek, “Galibiyetle dönüp gruptan çıkmayı kesinleştirmek istiyoruz. Beraberlik de avantajlı olabilir, yenilgide de şansımız sürer ama bunları aklımızın ucundan geçirmiyoruz. Galip gelerek bu işi bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

-“Türk futboluna Allah rahmet eylesin”

Aslan, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi karşılaşmasında siyah-beyazlı takım aleyhine önemli hatalar yapıldığını söyleyerek, şu ifadelere kullandı:

“Türkiye’deki bir kulübün başkanı kalkıp bütün Türkiye’ye meydan okurcasına, ‘benim kulübümün menfaatineyse, gerekirse hakem odasını basarım’ diyorsa, buna rağmen gerekli cezayı müeyyideyi de görmüyorsa, hala futbol camiasında yer alıyor ve söz sahibiyse, o zaman konuşacak da bir şey kalmamıştır. Türk futbolunun başı sağolsun, Allah rahmet eylesin.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu