FutbolGündem

Futbolculara büyük tepki!..

Futbolculara büyük tepki!.. A Milli Futbol Takımı’nın kötü futbol sergileyerek İzlanda ve Çek Cumhuriyeti’ne mağlup olmasının ardından Letonya ile berabere kalması kamuoyunda büyük tepki yaratmıştı. Bu kötü futbolun ardından sanal ortamda Galatasaray’ın kadro dışı bıraktığı Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan’ın bir aracın içinde etrafa para saçarken görüntülerinin yayınlanması futbol kamuoyundan daha da büyük tepki gördü…

Bazı vatandaşların görüntülerin altına yaptıkları yorumlarda, “Milli takımların puan ve puanlar kaybettiği takımlarda oynayan futbolcular sizin arabada etrafa saçtığınız paralardan daha az kazanıyorlar” diyerek tepkilerini dile getiriyorlar. Öte yandan Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan’ın bu görüntülerinin sanal ortamda büyük tepki görmesinin ardından Engin Baytar’ın instagram hesabından görüntüyü sildiği gözlendi…

Yabancı futbolcu sınırlaması hala tartışılırken Galatasaray’ın kadrosuna giremeyen Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan ‘Nasıl olsa paramızı alıyoruz’ dercesine arabada para saçarken görüldükleri videoyu umarsızca paylaştılar.

Galatasaray’da kadro dışı olan Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan’ın, Instagram’daki görüntüleri olay yarattı. İkili, spor otomobilde bir yandan şarkı söyleyip bir yandan para saçıyor. Engin Baytar Yiğit Gökoğlan ikilisinin paylaştığı videonun ardından başta Galatasaray taraftarları olmak üzere birçok futbolsever ikiliye tepki gösterdi.

Bilindiği gibi Engin Baytar Galatasaray’dan yıllık 1 milyon 100 bin dolar, Yiğit Gökoğlan ise 1 milyon lira garanti para alıyor. Engin Baytar’ın Galatasaray ile olan sözleşmesi 31 Mayıs 2015, Yiğit Gökoğlan’ın ise 31 Mayıs 2016’da sona erecek.

Sosyal medyada Engin ve Yiğit’e gösterilen tepkilerden bazıları şöyle;

“Para var huzur var”

“Yakışır abilerimeee”

“Yattıkları yerden para kazanmaktan gocunmayan, iki zibidinin şaşırtmayan görüntüleri bunlar”

“Bravo size helal, amaca ulaşılmıştır. Tebrikler”

“Allah’ ın görmemiş, paçoz, yeteneksiz lumpen tipleri! Sırf zevk için sizi her hafta kadroya alip ertesi hafta kadro disi bırakmak lazim. Yazıklar olsun size be !”

“Para bizde çooook gibi diyorsunuz.Futbol oynayıp kadroyu zorlamayı düşünüyor musunuz? Yönetim değişiyor laf attığın adamlar gidiyor, Engin sende ışık var aslında”

“Sizi bu kulube getirenin de, sizi transfer edenin de,o formayi verenin de”

“Bunların kadro dışı bırakıldıklarına o kadar seviniyorum ki …inşallah bi daha böyle insanlar galatasaraya gelmez….”

“Kadro dışı olmanızın en güzel örnegini vermişsiniz yazıklar olsun size şu yaptıgınızla aldıgınız paranın 1kuruşunu bile haletmiyorsunuz gözünüz yiyorsa kendi istediginizle defolun gidin bu takımı HAKETMİYORSUNUZ !!!”

“türkiye de yatarak nasıl para kazanıyoruz, bakın görün demiştir. sadece futbola yormamak gerek bunu.”

“karakterini vidyoya yansıtmıştır.”

“İnşallah 2 sene sonra 2 . lig anadolu kulübünde belediye otobüsünde akbil dağıtırsınız”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu