FutbolGündem

Fenerbahçe’de Bruno Alves kampa katıldı, Meireles de sağlık kontrolünden geçti!..

Fenerbahçe’de Bruno Alves kampa katıldı, Meireles de sağlık kontrolünden geçti!.. Fenerbahçe’nin yeni transferi Bruno Alves kampa katılırken Portekizli yıldız Meireles de sağlık kontrolünden geçti… Sarı – lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarını Düzce’nin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası Tesisleri’nde yaptığı sabah antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından vites çalışması yapan futbolcular, neşeli dakikalar geçirdi. Çalışmada eşlerini bulamayan futbolculara çeşitli cezalar verildi. HTSpor’un haberine göre, yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana İstanbul’da dün sağlık kontrolünden geçirilen yeni transfer Bruno Alves de dahil oldu, izinleri devam eden Raul Meireles, Moussa Sow ve tedavisi süren Gökhan Gönül ise katılmadı.

Geniş alanda pas çalışmasının yapıldığı antrenmanda Dirk Kuyt, Salih Uçan ve yeni transfer Alves takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sarı – lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarını akşam basına kapalı antrenmanla sürdürecek.

Meireles kontrolden geçti

Fenerbahçe’nin Portekizli futbolcusu Raul Meireles, sağlık kontrolünden geçti. Sarı – lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Meireles’in Ulus’taki Liv Hospital’da bir dizi sağlık testinden geçtiği bildirildi. Kan değerleri alındıktan sonra cerrahi, dahiliye, ağız-diş, kulak-burun-boğaz, göz muayenesinden geçen ve MR tetkikleri yapılan Portekizli oyuncunun sağlık kontolünü efor testiyle tamamladığı ifade edildi.

Meireles, sağlık kontrolünün ardından, sarı-lacivertli takımın kampına katılmak için Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Topuk Yaylası Tesisleri’ne gidecek.

 

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu