DünyaGündem

Messi rekora doymuyor; Arjantinli yıldız, Barcelona’nın tarihinde en çok gol atan oyuncu oldu

NationalTurk’ün haberine göre, İspanya La Liga’da Barcelona Lionel Messi ile uçmaya devam ediyor. Real Betis’e konuk olan Barcelona rakibini Messi’nin attığı gollerle 2-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

NationalTurk’ün haberine göre, La Liga 15. hafta mücadelesinde Real Betis Barcelona ‘yı Villamarin Stadı’nda konuk etti. Barcelona’ya 2-1’lik galibiyeti getiren goller 16 ve 25. dakikalarda Lionel Messi’den gelirken, Real Betis’in tek golünü 39. dakikada Ruben Castro attı. Real Betis Barcelona maçı sonrasında Katalan ekibi 43 puana yükselerek liderliğini sürdürdü.

Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, takımının 2 golünü de atarak futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Lionel Messi attığı 2 gol ile Bayern Münih’in eski Alman golcüsü Gerd Müller’in 85 gollük rekorunu kırmayı başardı. 2012 yılında attığı gol sayısını 86’ya çıkaran Lionel Messi Barcelona’daki toplam gol sayısını da 192’ye çıkardı ve Katalan ekibinin tarihinde en çok gol atan futbolcu unvanını da ele geçirdi.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu