Bursaspor, Kenny Miller ‘ı 2.5 yıllığına renklerine bağladı

Bursaspor Haberleri / Forvet hattına iyi bir transfer yapmak için uzun süredir çalışma yürüten Bursaspor, Glasgow Rangers’ın forvet oyuncusu Kenny Miller ile anlaştı.

Kenny Miller ‘ın Bursaspor ‘a transferini, Glasgow Rangers Kulübü resmi sitesinden duyurdu. Bursaspor ‘la 2,5 yıllığına anlaştığı öğrenilen Kenny Miller ‘ın, bugün Bursa’ya gelmesi bekleniyor. Glasgow Rangers ‘in resmi web sitesinde yer alan açıklamada, “Kenny Miller Türklerle anlaşmaya vardı” denildi.

31 yaşındaki Kenny Miller ‘ın menajeri Dave Baldwin aracılığı ile Bursaspor ‘un 2.5 yıllık teklifini kabul ettiğinin belirtildiği açıklamada, “Artık anlaşma, Bursaspor ile Glasgow Rangers Kulübü arasındaki ufak pürüzlerin halledilmesine kaldı” ifadelerine yer verildi. Konu hakkında yardımcı antrenör Ally McCoist ise, ”Anlaşmadan uzak olduğumuzu zannetmiyorum. Bu yüzden Kenny Miller bu akşam oynayacağımız Inverness maçı kadrosuna alınmadı” dedi.

Transfer, Kenny Miller’i isteyen İngiliz kulübü Birmingham City ‘nin resmi sitesinde de yer aldı. Haberde, “Kenny Miller’ı alamadık çünkü o Türk şampiyonu Bursaspor ‘u dayanılmaz teklifi sebebiyle tercih etti” ifadelerine yer verildi. Kenny Miller ‘in kendilerine çok büyük katkılar sağlayacağını söyleyen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, şunları söyledi;

Çok iyi bir oyuncu. Kendi liginin ilk devresinde 21 tane gol atmış futbolcu. Çok tecrübeli. Önemli özelliklere sahip. İnşaallah adaptasyon sıkıntısı çekmediği sürece Bursaspor ‘un başarısında isminin ön sırada geçeceğinden şüphemiz yok. Bursaspor Kulübü transfer hakkında henüz açıklama yapmadı ancak, İskoç golcünün bugün menajeriyle birlikte Bursa’ya gelmesi bekleniyor.

Paylaş