Futbol Gündem Haberleri

Beşiktaş Menajer Jorge Mendes Ahmet Bulut ve Yıldırım Demirören NationalTurk Kaynak FutbolistanFutbol Gündem Haberleri, Futbol’da Güncel Haberler ve Gelişmeler, Son Dakika Futbol Haberleri Futbol Gazetesi | Futbolistan

Süper Lig ve tüm dünyadan en özel futbol haberleri, şikeler, transferler, oyuncu profilleri, çok özel röportajlar, futbol üzerine incelemeler, futbol ekonomisi üzerine analizler, Hepsi Futbolistan’da…

Çok özel Premier Lig, Serie A, Bundesliga, La Liga ve Türkiye’den haberler…

Futbolistan futbolun saha dışında da nasıl etkin olduğuyla ilgili detayları görebilmek için, aynı Simon Kuper tarafından kaleme alınan “Futbol Asla Sadece Futbol Değildir” kitabınının sloganı gibi Futbolun arka penceresini sizlere aktaracaktır.

Simon Kuper tarafından kaleme alınan “Futbol Asla Sadece Futbol Değildir” İlk olarak 1994 yılında İngiltere’de yayımlanmıştır. Okurlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanması kitabın kült bir eser haline gelmesini sağlamıştır.

Kitap 1996 yılında ise Türkçe’ye çevrilmiştir. Simon Kuper, kitabının Türkiye’de yeniden basılmasıyla, Türk futbolu için de detaylı bir önsöz yazmıştır.

Kitap, yazarı tarafından ülkelerin gezilmesi ve futbol kültürünün incelenmesiyle çeşitli alanlara etkisi üzerinden sayfalara aktarılmıştır.

Başa dön tuşu