FutbolFutbolda ŞiddetGündem

Ampute Futbol Süper Ligi maçında kavga çıktı!

Ampute Futbol Süper Ligi maçında kavga çıktı! Sporda şiddet engel tanımıyor…

Ampute Futbol Süper Ligi karşılaşması; çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı. Bazı futbolcuların hakemi koltuk değnekleriyle kovaladığı görüldü. Polisin biber gazlı müdahalesi de şaşkınlık yarattı…

Ampute Futbol Süper Ligi’nde Malatya Bedensel Engelliler Spor ile İstanbul Özürlüler Spor arasında oynanan maç çıkan kavga nedeniyle tatil edildi. Ntvspor’un haberine göre, karşılaşma İstanbul Özürlüler Spor’un 2-1 üstünlüğü ile devam ederken ev sahibi ekipten iki futbolcunun kırmızı kart nedeniyle oyun dışı kalmasının ardından saha karıştı.

Çıkan kavgada, kırmızı kart gören oyunculardan Mustafa Çolak’ın koltuk değneğiyle hakem Sadık Kayhan’a vurduğu görüldü. Tribünden sahaya inen bir kişinin de saldırısına uğrayan Kayhan’ın üzerine Malatya ekibinin oyuncularının da yürüdüğü gözlendi.

Çıkan Olaylarda Biber Gazı ile Müdahale Edildi

Olaylar sırasında Çevik Kuvvet ekiplerinin biber gazlı müdahalesi de şaşkınlık yarattı. Müdahale sırasında Malatya ekibinin oyuncusu Serdar Koç biber gazından etkilendi. Soyunma odasına kaçan hakem Sadık Kayhan maçı tatil etti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu