Fenerbahçe’de Krasic, Stoch ve Bienvenu’nun bileti kesildi

Fenerbahçe’de Krasic, Stoch ve Bienvenu’nun bileti kesildi… Fenerbahçe’de ara transfer öncesi düğmeye basıldı. 3 futbolcu ile yolların ayrılması gündemde, görüşülen isimler ise Diego Ribas ile Sneijder.

Fenerbahçe’de dün akşam Kadıköy’de M’Gladbach karşısında alınan mağlubiyetin ardından transfer için düğmeye basıldı. Vatan Gazetesi’nden Figen Civan’ın haberine göre; Sarı Lacivertlilerde 3 futbolcunun takımdan gönderilmesi gündeme gelirken 2 yıldız transfer için harekete geçildi.

Krasic, Stoch ve Bienvenu yolcu

Aykut Kocaman’ın dün gösterdikleri kötü performanasların ardından Krasic, Stoch, ve Bienvenü için yönetime kulüp bulunursa satılmaları yönünde talimat verdiği öğrenildi.

Sneijder ve Diego Ribas gündemde

Fenerbahçe’nin Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda Wolfsburg forması giyen Brezilyalı yıldız isim Diego Ribas için hareket geçtiği belirtildi. Alman kulüp yönetiminin bugün 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan Diego ile transfer konusu hakkında görüşmek için bir araya gelmesi bekleniyor.

Ayrıca Fenerbahçe’nin Interli futbolcu Sneijder konusunda ısrarcı olduğu ve transferde önemli yol katettiği gelen haberler arasında.

Paylaş