Mourinho’dan gündem yaratacak açıklama; Aptal futbol filozofları!..

Mourinho’dan gündem yaratacak açıklama; Aptal futbol filozofları!.. Chelsea Teknik Ddirektörü Jose Mourinho, Atletico Madrid maçı öncesi yaptığı açıklamalarla yine gündem yarattı.

Oynattığı sistemi eleştirenlere yanıt veren Portekizli teknik adam, “fantastik teorileriyle futbolu benden daha çok bilen aptal futbol filozofları var” ifadelerini kullandı. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Liverpool ile oynadıkları maçta taktiksel olarak büyük eleştiri alan ve “vahşi” yakıştırmalarına maruz kalan Mourinho yaptığı açıklamada, “biliyor musunuz futbol şu anda aptal filozoflarla dolu.Fantastik teorileriyle benden daha çok bu işi bilenler var. Ama gerçek her zaman gerçektir. Dengesi olmayan bir takım, takım değildir” diye konuştu.

Açıklamalarını sürdüren Mourinho, “Bir takım, rakibi hakkında düşünüp stratejiler belirliyor ve kazanıyorsa bu “iyi ve akıllıca futbol” olarak tanımlanıyordu. Bu futbol ve ben futbolu biliyorum. Liverpool maçından sonra da Brendan Rodgers beni zaferimden dolayı kutladı. O, benim dostum ve düşünen bir adamdır. Benim ne yapmak istediğimi anladı ve eminim ki maçın videosunu izledi” dedi.

Paylaş