Open Arms İngiltere Premier Ligi maçında

Bugün oynanan Manchester City ile West Ham, İngiltere Premier Ligi maçında Pep Guardiola İspanyol sivil savunma örgütü Proactiva Open Arms kazağı ile sahaya çıktı

Kendini denizde arama ve kurtarmaya adamış bir İspanyol Sivil Toplum Kuruluşu olan Proactiva Open Arms ‘ın sweatshirt’i ile sahaya çıkan ispanyol hocanın çalıştırdığı Manchester City Saat 15:30’da başlayan ve S Sport kanalından canlı olarak izlenen müsabakada West Ham’ı 2-1 ile geçti.

İngiltere Premier Lig‘in 26. hafta maçında Pep Guardiola ‘nın takımı Manchester City sahasında West Ham’ı 2-1’lik skorla yendi.

Etihad’da oynanan mücadeleyi stoperlerinin attığı gollerle kazanan Manchester City bu maçla beraber galibiyet serisini 20 maça çıkardı.

Ev sahibi takım stoperlerinin attığı gollerle 2-1 kazanmayı başaran Manchester City’nin galibiyet golleri 30. dakikada Rubene Dias ve 68. dakikada John Stones’tan geldi. Ligde, Şampiyonlar Ligi’ne katılma mücadelesi veren West Ham’ın tek golü ise 43. dakikada Michail Antonio’dan geldi.

İspanyol hoca Pep Guardiola’nın futbolcuları ligde üst üste 14. galibiyetin ardından 62 puana yükselirken, West Ham da 45 puanda kaldı.

Manchester City, Salı günü ligde Wolverhampton’ı konuk edecek. West Ham da 8 Mart’ta sahasında Leeds United ile karşılaşacak.

Paylaş