FutbolGündem

Milli takımın “Başarılı eski hocası!” Abdullah Avcı, Galatasaray’a Futbol Direktörü oluyor!..

Abdullah Avcı Galatasaray’a Futbol Direktörü oluyor!.. Galatasaray’da kötü sonuçların ardından gündeme gelen Futbol Direktörlüğü için sürpriz bir isim gündeme geldi! Milli Takımın eski hocası Abdullah Avcı.

Galatasaray’da yeni yapılanma çerçevesinde Florya’ya Futbol Direktörü aranıyor. Başta Mustafa Denizli olmak üzere çeşitli isimlerin adı geçerken gündeme Milli Takımın eski hocası Abdullah Avcı da geldi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan’ın “Florya’da bir yapılanma var. Orada bir futbol direktörüne ihtiyacımız var. Bu kişinin futbol kökenli olması gerektiğini zaten düşünüyoruz” açıklamasının ardından çok sayıda isim gündeme geldi. Bu isimlerden biri de Milli Takımın eski hocası Abdullah Avcı.

Yıllarca Galatasaray alt yapılarında çalışan Abdullah Avcı’nın isminin gündeme geldiği kulüp kaynaklarınca da doğrulanırken, Avcı ile henüz bir görüşme yapılmadı. Öte yandan Arıboğan ile Avcı TFF’de bir süre birlikte çalışmışlardı. Bu arada Fatih Terim’e “İstifa edip Ünal Aysal’ı sevindirme” diye mesaj attığı iddia edilen ve bunu yalanlayan Ebru Köksal’ın kulüpten ayrılabileceği ifade edildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu