FutbolGündem

Adnan Öztürk: Spor, Türk ahlakına yakışmayan yere geldi

Galatasaraylı yöneticiler, özel bir hastanede tedavi gören böbrek hastalarını ziyaret etti. Yöneticiler Adnan Öztürk ile Sedat Doğan organlarını bağışladı.

Galatasaray Voleybol Takımı’na yönelik saldırıyı değerlendiren Öztürk, “Sporun ne kadar akıl dışı, ne kadar fanatik, ne kadar Türk insanının ahlakına aile yapısına, çocuklarımıza yakışmayan bir yere geldiğini gördük” dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, yönetici Sedat Doğan ile eski Türkiye Futbol Federasyonu yöneticisi Ata Aksu, Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde tedavi gören böbrek hastalarını ziyaret etti. Diyaliz bölümünde yatan hastalara çiçek veren Galatasaraylı yöneticiler, hastalara ayrıca Galatasaray tişörtleri hediye etti.

Adnan Öztürk ile Sedat Doğan ziyaret sonrası, bütün organlarını bağışladıklarını açıkladı. Hastanedeki böbrek hastası çocuklarla yakından ilgilenen yöneticiler, herkesi organ bağışında bulunmaya çağırdı. Adnan Öztürk, kulüp olarak da organ bağışı için yeni sezonda Türk Telekom Arena’da stant açacaklarını belirtti. Öztürk, insanları mutlu etmenin en büyük servet ve güç olduğunu söyledi. Galatasaraylı yöneticilere, ziyaret sonrası katkılarından dolayı plaket verildi.

Adnan Öztürk: Spor, Türk ahlakına yakışmayan yere geldi

Adnan Öztürk ve Sedat Doğan, Galatasaray Voleybol takımına yönelik saldırısıyla ilgili de konuştu. Adnan Öztürk olayla ilgili, “Sporun ne kadar akıl dışı, ne kadar fanatik, ne kadar Türk insanının ahlakına, aile yapısına, çocuklarımıza yakışmayan bir yere geldiğini gördük. O manzaraları görünce söyleyecek kelime bulamıyorum. Biz spor yöneticilerine de ‘biz ne yapıyoruz’ deme noktasına geliyoruz. Bu olayı artık kınıyorum bile demiyorum.” şeklinde konuştu.

Sedat Doğan da “Organ bağışlarken organınızın bir Fenerliye mi bir Galatasaraylıya mı gittiğine bakmıyorsunuz. Biz, genlerinde kardeşliğe inanan bir milletin evladıyız. Ama artık insanlar Fenerli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı diye de bölünebiliyor. Gelin hep beraber kardeş olalım.” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu