DünyaGündem

Alex Ferguson, Manchester United ile 1500’üncü ve son maçına çıkıyor!..

Alex Ferguson, Manchester United ile 1500’üncü ve son maçına çıkıyor!..  Manchester United Menajeri Alex Ferguson, bu haftasonu takımın başında çıkacağı 1500’üncü ve son maçı değerlendirdi. Ferguson, oyuncularının kendisine bir galibiyetle veda etmesini istiyor.

Sir Alex Ferguson, bu haftasonu West Brom deplasmanında, Manchester United’ın başında 1500’üncü kez sahaya çıkacak. Ntvspor’un haberine göre, bu, yaklaşık 27 yıldır United’ı yöneten Ferguson’ın emeklilik öncesi son maçı olacak. Gelecek sezon görevini David Moyes’a emanet edecek Ferguson, oyuncularından kendisine galibiyetle veda etmelerini istedi.

Manchester United gibi bir kulübün başında 1500 maça çıkmayı “İnanılmaz bir başarı” olarak nitelendiren Ferguson, şampiyonluk kutlamalarında kendisine gösterilen ilgiyi de hala unutamamıştı.

Manchesterlıların, takımın 3 kupa kazandığı 1999’dan bile daha coşkulu bir ortam yarattığını vurgulayan deneyimli menajer; “O ortamı bir daha görebileceğimi düşünmüyordum. Kutlamalardan sonra evime gittim ve hayatımda ilk kez 10 saat uyudum” dedi. Ferguson, tüm United taraftarına, yeni menajer David Moyes’u koşulsuz desteklemeleri çağrısı da yaptı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu