FutbolGündem

Altay, sponsor bulamayınca formasına İzmir’in siluetini koydu!..

Altay, sponsor bulamayınca formasına İzmir’in siluetini koydu!.. ‘Büyük Altay’ tezahüratıyla ünlü Ege Kulübü, sponsor bulamayınca formasına İzmir’i simgeleyen siluetler yerleştirdi.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Altay, formasına sponsor bulamayınca değişik bir yol izledi. ‘Büyük Altay’ tezahüratıyla ünlü Ege kulübü, mavi zeminli bir forma yaptırıp üzerine; İzmir’in simgelerinden tarihi Saat Kulesi, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı, Gündoğdu Meydanı’ndaki Cumhuriyet Ağacı, İzmir’de düşmana ilk kurşunu sıkan gazeteci Hasan Tahsin’in heykeli ve şehirle özdeşleşen palmiye ağaçları ile martı siluetlerini yerleştirdi.

Kulübün lisanslı ürünlerini satan ‘19on4 Store’ mağazasının müdürü Atakan Atalay, genç tasarımcılar Emray Altay ve Altay Uğraş Ertatış’ın çizdiği formaların büyük ilgi gördüğünü söyledi. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Altay Kulübü Dış İlişkiler Sorumlusu Turan Güven ise, “Mavi renk, Altay Cumhuriyeti’ni temsil ediyor. Altay armasında İzmir yazdığı için şehrimizin simgelerini formanın göğüs bölümünde kullandık. Siyah – beyaz çubuklu, beyaz ve mavi olmak üzere 1000’er adet forma siparişi verdik. Şimdilik isim belirlemedik, ancak en uygunu ‘İzmir forması’ olacaktır” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu